Produktudvikling

Vi stiller os til rådighed med vores mange års erfaring samt expertice med hensyn til materialevalg samt forarbejdningsmetode for at opnå et godt resultat.

Vores dygtige medarbejdere har med en god uddannelse samt en årelang erfaring en betydelig kompetence inden for programmering af vores avancerede CAD/ CAM-systemer.

Der holdes styr på de forskellige tegningsrevisioner v.h.a. vores produktionsstyringssystem, og vi har et elektronisk tegningsarkiv over de tegninger, som kunden ønsker, vi skal opbevare.

Vi modtager tegningsmateriel, ordrer samt andre informationer via E-mail, hvilket sikrer en hurtig og sikker kommunikation.

Der tages back-up på af alle vores systemer på alle hverdage, hvilket sikrer alle vore data.

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt