NYheder

Indhent et tilbud i dag
10-03-2023
Ringsted Maskinfabrik ApS er beliggende i Ringsted og har mere end 25 års erfaring. Vi tilbyder individuelle løsninger inden for produktion og indkøb af drejede og fræsede emner efter tegning bl.a.: CNC-fræsning, CNC-drejning, pladebearbejdning, bukning, svejsning, mekanisk montage, fjeder, bøjler, beslag mv...
Læs hele nyheden
Glædelig jul - Frohe Weihnachten - Merry Christmas
14-12-2022
Afslutningen på et hektisk år nærmer sig for os alle. Das Ende eines hektisches Jahres nährt für uns alle. The end of a hectic year is approaching for all of us.
Læs hele nyheden
CNC bearbejdning af plast
15-08-2022
Ringsted Maskinfabrik tilbyder fræsning og drejning af POM, nylon og antistatisk plast. Vi har gænges materiale på vores eget lager.
Læs hele nyheden
Sommer 2022
27-06-2022
Sommer og sol - Det er snart til tid sommerferie, og vi holder i år ferielukket i uge 30 og 31.
Læs hele nyheden
Udvidelse med Haas drejecenter
23-05-2022
Med et stigende efterspørgsel på bearbejdning og montage, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC drejecenter med robotlader.
Læs hele nyheden
Sjællands Maskinfabrik udvider kapacitet
07-03-2022
Med en stigende efterspørgsel på på mere kompliceret bearbejdning, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC fræsecenter og drejecenter med robotlader er på vej til fabrikken.
Læs hele nyheden
Bearbejdning, håndtering og montage
30-08-2021
Ringsted Maskinfabrik tilbyder hjælp fra start til slut, vi bearbejder metalemner efter ønske, vi håndtere evt. overfladebehandling og kan hjælpe med montage.
Læs hele nyheden

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt