-->

Profil​

Ringsted Maskinfabrik ApS er i dag en moderne virksomhed med kunder indenfor mange forskelligartede brancher og virksomheder. Vi fremstiller alle slags underleverandørarbejde med bl.a. spåntagende bearbejdning af stål - rustfrit - metaller - nylon - plast m.m. primært på højteknologiske CNC-maskiner med stor værktøjsudrustning men også på konventionelle maskiner.​

Desuden også pladebearbejdning, klippe-, bukke- og stanseopgaver, fjeder, bøjler, beslag samt svejsning: Mig-, Tig- og boltesvejsning.

Vi kan også efter aftale være lagerførende med visse produkter.

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger.

​Produktionsmæssigt kører vi Mastercam samt DNC-Max til vores CNC-maskiner+ Cimatron 3D. Vi benytter os af stregkodesystem til vores job/medarbejderregistreringer.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi kan modtage filer som SAT (3D) samt AutoCAD filer og PDF filer af tegninger.

Derudover har vi MS-office. Vi har før været certificeret efter ISO-9002, men har valgt at udelade den eksterne certificering. Vi bruger dog stadig kvalitetssystemet og kører efter kvalitetshåndbøgerne.

Vi er p.t. 8 medarbejdere, bl.a. Direktør Hans Larsen samt projektmedarbejder Henrik Christensen. Administrationen står vores sekretær/bogholder for.

Firmainfo

Ringsted Maskinfabrik ApS

CVR: 78537310

Ring os op​

Send os en mail

Adresse

Balstrupvej 52

4100 Ringsted​

Ydelser

CNC Fræsning - CNC Drejning

​Pladebearbejdning - Svejsning

​Montage - Beslagfabri​k

Bøjler-fjedrer - Produktudvikling