Profil​

Ringsted Maskinfabrik ApS er i dag en moderne virksomhed med kunder indenfor mange forskelligartede brancher og virksomheder. 

Vi fremstiller alle slags underleverandørarbejde med bl.a. spåntagende bearbejdning af stål - rustfrit - metaller - nylon - plast m.m. primært på højteknologiske CNC-maskiner med stor værktøjsudrustning men også på konventionelle maskiner.​

Vi tilbyder også pladebearbejdning, klippe-, bukke- og stanseopgaver, fjeder, bøjler, beslag samt svejsning: Mig-, Tig- og boltesvejsning.

  • Vi kan efter aftale være lagerførende med visse produkter.​
  • Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.​
  • Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.​
  • Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.


IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger.

​Produktionsmæssigt kører vi Mastercam samt DNC-Max til vores CNC-maskiner+ Cimatron 3D. Vi benytter os af stregkodesystem til vores job/medarbejderregistreringer.

Vi benytter sikkert internet samt cloud løsning mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Derudover har vi 365office. Vi har før været certificeret efter ISO-9002, men har valgt at udelade den eksterne certificering. Vi bruger dog stadig kvalitetssystemet og kører efter kvalitetshåndbøgerne.

Vi er p.t. 8 medarbejdere, bl.a. Direktør Hans Larsen samt projektmedarbejder Henrik Christensen. Administrationen står vores sekretær/bogholder for.

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt