Lukket i sommerferien

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og vi ønsker jer alle en fantastisk sommer fyldt med gode oplevelser.​​​

Samtidig vil vi gerne udtrykke vores dybfølte tak til alle jer, som vi har haft fornøjelsen af at hjælpe med både små og store projekter. Jeres tillid og samarbejde har været en kilde til glæde og inspiration for os.

Efter ferien vender vi tilbage med fornyet energi og entusiasme. Vi ser frem til et spændende andet halvår af 2023, hvor vi fortsat er dedikerede til at levere kvalitetsløsninger og ekspertise til jer.

Har I brug for hjælp til jeres kommende projekter, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi er klar til at imødekomme jeres behov og fortsætte vores gode samarbejde.

God sommer og på gensyn!

#summer2023 #takforjerestillid #nyenergi #andethalvår #kvalitetsløsninger

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt