CNC bearbejdning af plast

​Ringsted Maskinfabrik råder over CNC-fræse og CNC-dreje maskiner, samt manuelle maskiner, hvilket gør at vi er fleksible i fremstilling af plastemner.


Vi bearbejder de fleste typer plast, vi står meget stærkt i bearbejdning af antistatisk plast. Vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner.

Bearbejdning af plast stiller store krav til værktøjer og håndtering. Vi har dedikeret CNC-maskiner til plastbearbejdning. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer.


Kan du ikke finde den størrelse POM- eller nylon-hjul du skal bruge til dit projekt eller reservedel, kan vi være behjælpelig med at producere efter specifikt mål. Nylonhjul har den fordel, at de kan modstå ætsende miljøer samt har en god slagfasthed. Nylon er kendt for lav rullemodstand, selv ved tunge belastninger.

Skal du evt. bruge et hjul med lejere i et andet materiale, så kan vi næsten altid være behjælpelig med at producere et brugerdefinerede hjul, der imødekommer dit behov.


Vi kan også tilbyde bearbejdning af vakuumformede emner.

Vi tilbyder en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.


Vi ser frem til at høre fra dig.


Ringsted maskinfabrik

Tel: +45 5761 0510


Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt