Sommer 2022

Fra mandag d. 25 juli til og med fredag d. 5 august er der ferielukket på Ringsted Maskinfabrik.

​Vi ønsker jer en dejlig sommer med masser af gode oplevelser.

Samtidig vil vi gerne sige tak til jer alle som vi har har fornøjelsen af at hjælpe med små og store projekter. Vi glæder os til at vende tilbage efter ferien med fornyet energi og ser frem til et spændende andet halvår af 2022.


Vi har i starten af året investeret for nogle millioner kroner, der er kommet et nyt fræsecenter, en 5-akset Matsuura 520, og maj har vi udvidet med et Haas ST-25 drejecenter med robotportal. Med de nye CNC center udvider vi vores kapacitet væsentlig.

Vi kommer til stå stærkere fremover, med et bedre teknisk setup når der er efterspøgelse på fremstilling af mere komplekse emner fra mindre til store serier. Vi favner bredt og producerer bla. for maskinbygger i proces og medicinal branchen, det ser vi som en styrke samt en unik service vi kan tilbyde bla. maskinbyggere.


Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt