Sjællands Maskinfabrik udvider kapacitet

​Første investering er kommet i hus, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter, der er et stort spring teknologisk og på kapaciteten.


Vi er klar til at investere, når kunderne kræver det, og næste maskine er allerede på vej. Der er tale om et drejecenter med robotportal, som har y-akse på. Vi forøger gennemløb i røret fra 70 til 86 mm. Vi har ikke robot hjælp på i dag, men vi har med loader på. Vi har en efterspørgsels på lidt større emner, hvor vi kan køre mindre serier i 10-40 stk.


Vi kommer til stå stærkere fremover, med et bedre teknisk setup når der er efterspøgelse på fremstilling af mere komplekse emner fra mindre til store serier. Vi favner bredt og producerer bla. for maskinbygger i proces og medicinal branchen, det ser vi som en styrke samt en unik service vi kan tilbyde bla. maskinbyggere.

Vi kigger allerede efter nye investeringer på maskinsiden evt. opkøb af mindre maskinfabrik, som vi har haft rigtig god erfaring med tidligere.


Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

Kontakt:

Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Email: sales @ringstedmaskinfabrik.dk

Du Finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger og vi sørger for alle emner er tydeligt nummeret ved levering.

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi gerne modtager filer som STEP filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Persondata *
 

Ifølge persondatalovgivningen skal vi bede om din samtykke for at kontakte dig. Ingen data bliver solgt eller formidlet videre til uvedkommende.
Giver hermed samtykke til Ringsted Maskinfabrik må kontakte mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt