Produktudvikling

Vi stiller os til rådighed med vores mange års erfaring samt expertice med hensyn til materialevalg samt forarbejdningsmetode for at opnå et godt resultat.

Vores dygtige medarbejdere har med en god uddannelse samt en årelang erfaring en betydelig kompetence inden for programmering af vores avancerede CAD/ CAM-systemer.

Der holdes styr på de forskellige tegningsrevisioner v.h.a. vores produktionsstyringssystem, og vi har et elektronisk tegningsarkiv over de tegninger, som kunden ønsker, vi skal opbevare.

Vi modtager tegningsmateriel, ordrer samt andre informationer via E-mail, hvilket sikrer en hurtig og sikker kommunikation.

Der tages back-up på af alle vores systemer på alle hverdage, hvilket sikrer alle vore data.

Få et tilbud i dag

Vi arbejder hovedsageligt efter kundespecifikke tegninger fra den enkelte kunde.

​Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

​Vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

IT-mæssigt er vi fulgt godt med i udviklingen. Vi kører Navison-Financials, hvor vi lægger meget vægt på styklisteopdelinger.​

Vi benytter os flittigt af internettet mht. korrespondance til vore kunder/leverandører, hvor vi kan modtage filer som SAT (3D) samt AutoCAD filer og PDF filer af tegninger.​

Udfyld vores formular

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Personlig information *
 

Enligt personuppgiftslagstiftningen måste vi be om ditt samtycke för att kontakta dig. Ingen data säljs eller vidarebefordras till obehöriga.
Ge samtycke till Ringsted Maskinfabrik kan kontakta mig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt